Ik ben een hulpverlener:

Door middel van het invullen van een doorverwijsbrief kunt u iemand doorverwijzen naar de Speelgoedbank Zuid-Hollandse Eilanden. De doorverwijsbrief kunt u onderaan deze pagina downloaden. We vertrouwen op uw professionaliteit om te bepalen of de kinderen in een gezin in kwestie daadwerkelijk in aanmerking komen voor gratis speelgoed van de Speelgoedbank. Het doorverwezen gezin moet daarna zelf contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Bij deze afspraak moeten zij uw doorverwijsbrief meenemen, een geldig identiteitsbewijs en eventueel de kinderen waarvoor zij speelgoed willen uitzoeken. Bij twijfel over de echtheid van de doorverwijzing, nemen wij mogelijk contact met u op.


Ik ben geen hulpverlener:

Misschien ken je een gezin met een duidelijke behoefte aan speelgoed, maar je bent zelf geen erkende hulpverlener. Dan kan jij dit gezin niet doorverwijzen naar de Speelgoedbank. Zorg er dan voor dat dit gezin in het bezit komt van de doorverwijsbrief, en deze meeneemt naar een erkende hulpverlener. Dit kan een huisarts zijn, schooldirectie, kerkgenootschap, consultatiebureau, voedselbank, stichting leergeld, centrum voor jeugd en gezin vluchtenlingenhulp ,etc..

Er moet echt een erkende hulpverlener aan te pas komen om u daad werkelijk door te kunnen verwijzen.                   Als de hulpverlener de verwijsbrief invult, kan de toekomstige klant zelf de Speelgoedbank bellen voor een afspraak om speelgoed te komen halen.Bijlagen:
Bewaar het bestand Verwijsbrief naar de Stichting Speelgoedbank Zuid Hollandse Eilanden.docVerwijsbrief naar de Stichting Speelgoedbank Zuid Hollandse Eilanden.doc[Verwijsbrief Speelgoedbank Zuid-Hollandse Eilanden]54 Kb