Particulieren

De Speelgoedbank Zuid-Hollandse Eilanden is voordurend op zoek naar nieuw of tweedehands speelgoed van hoge kwaliteit. Op iedere zolder en iedere kinderkamer is vaak speelgoed aanwezig wat niet meer wordt gebruikt. De Speelgoedbank wil graag dit speelgoed ontvangen om door te kunnen geven aan de kinderen in die huishoudens die in armoede leven. Kwaliteit is daarbij erg belangrijk. Tweedehands speelgoed moet heel zijn en compleet en moet kunnen voldoen aan de eis: "Zou ik het ook aan mijn eigen kind geven?"

 

U kunt speelgoed inleveren op onderstaande adres van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 16:00  Mocht een ander tijdstip u beter uitkomen, dan kunt u bellen voor het maken van een afspraak. 

Bezoekadres speelgoedbank;

Speelgoedbank Zuid-Hollandse Eilanden

Nieuwstraat 143-145 

3201 EE, Spijkenisse


Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: 

Daisy Smit: 06-19017584

 

 

 

 

Speelgoed doneren - Bedrijven


Speelgoed is voor kinderen van groot belang in de ontwikkeling van motoriek en fantasie. Naast tweedehands speelgoed wil de Speelgoedbank Zuid-Hollandse Eilanden ook graag nieuw speelgoed meegeven aan de kinderen die in een huishouden leven met armoede.

Speelgoed is ook belangrijk in de sociale ontwikkeling. De mogelijkheid om vriendjes uit te nodigen om te komen spelen; niet meer gepest worden omdat je geen speelgoed hebt; mee kunnen doen op verjaardagsfeestjes omdat je ook een cadeautje kan geven. Allemaal redenen waar nieuw speelgoed een belangrijke rol speelt.

Speelgoedbank Zuid-Hollandse Eilanden doet een beroep op speelgoedwinkels, importeurs en fabrikanten om nieuw speelgoed of restpartijen speelgoed ter beschikking te stellen aan de Speelgoedbank. Uw bijdrage helpt een kind om mee te doen in de maatschappij.

Wellicht hebt u speelgoed over na een sale-periode, of heeft u nog materiaal in uw magazijn van vorige seizoenen. U kunt dit speelgoed voordelig aan ons doneren, vanwege de ANBI erkenning van de Speelgoedbank. Door het doneren van speelgoed, kunt u ook voorkomen dat u geld kwijt raakt aan de afvalverwijderingsbijdrage.